На Рівненщині незаконно продали майно заводу

http://ukrainepravo.com

Прес-секретар військової прокуратури Західного регіону України Юлія Галущак повідомила, що господарським судом Рівненської області задоволено позов військової прокурори Рівненського гарнізону та визнано недійсними електронні торги, котрі проведені ще у березні 2016 року з реалізації нерухомого майна державного підприємства «Рівненський автомобільний ремонтний завод». Про це пише Українське право.

Ю.Галущак підкреслила: указане судове рішення підтвердило порушення вимог законодавства під час реалізації будівлі під розбирання автомобілів зазначеного підприємства. Мова йде про нерухоме майно загальною площею 324 кв м, яке розташоване у центральній частині м. Рівного і реалізоване лише за 442 тис грн, що є значно нижчою середньоринкової вартості нерухомості у вказаному настеленому пункті, особливо – у центральній його частині.

Суд підтримав законність позовних вимог прокуратури і визнав, що вказані електронні торги були проведені з порушенням законодавства. За таких обставин спірне нерухоме майно не могло бути відчуженим з державної власності.

Читайте також