На Рівненщині обговорять розвиток ветеранської політики

Фото з відкритих джерел

10 листопада у місті Дубно на Рівненщині відбудеться обговорення питань ветеранської політики та роботи Ради ВПО. Участь у обговоренні візьмуть зокрема заступниця голови адміністрації Людмила Шатковська, голова Дубенської районної державної адміністрації Всеволод Пекарський і начальниця управління у справах ветеранів департаменту соціальної політики облдержадміністрації Марина Корольова.

Присутні обговорять питання соціального захисту, розвиток ветеранської політики в області, а також зупиняться на основних засадах діяльності Ради ВПО при Рівненській облдержадміністрації.

Переглянути пряму трансляцію засідання можна буде на сторінці видання «Рівне Медіа» у фейсбуці. Посилання: https://www.facebook.com/rivne.media.

Кожен, кого зацікавить дана дискусія, може писати свої питання стосовно ветеранської політики у прямій трансляції. Присутні дадуть відповідь на них.

*Створено за фінансової підтримки Європейського союзу. Зміст є відповідальністю редакції "Рівне Медіа" та не обов'язково відображає позицію Європейського Союзу.

Читайте також