На Рівненщині обирають найкращого державного службовця (ФОТО)

http://www.rv.gov.ua

На Рівненщині триває Всеукраїнський конкурс «Кращий державний службовець». Повідомляє сайт Рівненської ОДА. 

14 червня переможці І туру випробовують свої знання на черговому етапі Конкурсу – ІІ турі. Це держслужбовці обласної та районних адміністрацій, які змагалися та перемогли у номінаціях «Кращий керівник» та «Кращий спеціаліст».

Під час урочистого відкриття до учасників звернувся співголова оргкомітету конкурсу, керівник апарату ОДА Олександр Бірюков.

«Ви саме ті державні службовці, які прагнуть змін та руху вперед. Такі, як ви, маєте складати основу державної служби та рухатися далі до керівних посад. А особливо зараз, в час реформ, коли потреба у фахових службовцях надзвичайно висока», - зазначив Олександр Бірюков.

За словами заступника начальника Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Волинській та Рівненській областях Наталії Некрасової, конкурс у цьому році є особливим, адже співпав із 100-річчям державної служби в Україні.

«Вам випала відповідальна місія – відновити довіру суспільства до системи державного управління та підвищити престиж державної служби», - звернулася до присутніх Наталія Некрасова.

Тож, 10 спеціалістів та 8 керівників з усієї Рівненщини нині проходять конкурсні завдання - співбесіду, тестування та публічний виступ.

Імена переможців ІІ туру оголосять під час урочистостей з нагоди 100-річчя державної служби  - 23 червня.

Восени кращих рівненських держслужбовців чекатиме ІІІ тур Всеукраїнського конкурсу, який відбудеться в місті Києві. Представники Рівненщини змагатимуться із своїми колегами з інших областей.

Читайте також