На Рівненщині обрали директорку обласного туберкульозного санаторію

Сьогодні на другому пленарному засіданні 29 сесії Рівненської обласної ради депутати підтримали кандидатуру Алли Матвійчук на посаду директора комунального підприємства «Обласний туберкульозний санаторій м. Костопіль» РОР.

До слова, лише пані Матвійчук виявила бажання очолити даний заклад. Вона очолювала санаторій останні 7 років і єдина подала документи на розгляд конкурсної комісії. Її кандидатуру підтримали усі 8 членів комісії.

Відтак, згідно із рішенням обласної ради, Алла Матвійчук керуватиме цим комунальним закладом наступні 5 років. Невдовзі голова облради Олександр Данильчук підпише із нею контракт.   

Як розповіла Алла Матвійчук, їхній санаторій може обслуговувати одночасно 60 пацієнтів. За останні два роки у закладі суттєво оновили обладнання та зробили ремонти. Тут надають чи не увесь спектр послуг з лікування та профілактики захворювань органів дихання. У той же час у планах - розширити їх перелік. Підприємство готується до запровадження телемедицини. А з 1 квітня має підписати угоду з НЦЗУ. 

Читайте також