На Рівненщині офіційно представили нових очільників двох РДА

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Представлення очільників Березнівської РДА Олега Піщанського та Костопільської РДА Олександра Коваля відбулося за участю керівництва і депутатів районних і міських рад, керівників структурних підрозділів райдержадміністрацій, правоохоронних органів. Також у заходах взяв участь і голова Рівненської облради Олександр Данильчук.

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль зауважив, що сьогодні всі органи влади повинні об‘єднатися задля ефективної роботи. Завершення децентралізації, впровадження реформ, боротьба з нелегальними АЗС, незаконною вирубкою лісу, пошук і залучення інвесторів до розвитку регіону - це ті пріоритетні завдання, які очільник області поставив перед новими керівниками Березнівського і Костопільського районів.

Віталій Коваль та Олег Піщанський

«У нас є одна спільна мета - сильна Рівненщина. Маємо збудувати регіон рівних можливостей. Об‘єднуємося довкола цього і рухаємося вперед», - наголосив Віталій Коваль.

По завершенню представлення у Березному та Костополі Віталій Коваль провів нараду із керівниками правоохоронних і силових структур цих районів.

Пресслужба Рівненської ОДА

Читайте також