На Рівненщині патрульні допомогли водіям, у яких сталась халепа в дорозі

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(blob:https://web.telegram.org/e3cf6980-15dd-4ea5-b798-a7bdaf59eceb): failed to open stream: No such file or directory

Filename: views/news_v_amp.php

Line Number: 3126

Backtrace:

File: /home/pccchmnd/public_html/application/views/news_v_amp.php
Line: 3126
Function: getimagesize

File: /home/pccchmnd/public_html/application/controllers/News.php
Line: 74
Function: view

File: /home/pccchmnd/public_html/index.php
Line: 186
Function: require_once

Рівненські патрульні допомогли водіям, які втрапили у халепу на дорозі.

Повідомляють у пресслужбі патрульної поліції Рівненщини.

На автомобільній дорозі Н-22 Устилуг — Луцьк — Рівне патрульні помітили автомобіль Audi зі спущеним колесом та з увімкненою аварійною світловою сигналізацією. Як розповів водій, він рухався в напрямку Луцька і по дорозі пробив колесо, замінити сам не зміг, оскільки у нього мало досвіду в цьому. Тому інспектори запропонували свою допомогу: замінили колесо, а після цього керманич вирушив далі.

Іншій водійці допомога знадобилася у Дубно: в автівці перегоріла лампа правої фари. Дубенські патрульні замінили її на справну.

А третій випадок стався на автомобільній дорозі М-07 Київ — Ковель — Яготин. Сарненські патрульні на узбіччі помітили автомобіль із включеною аварійною світловою сигналізацією. Як розповів водій, з не зрозумілих причин, в автомобіля закінчилася охолоджувальна рідина, і для того, щоб доїхати до СТО потрібно долити води, якої в чоловіка не було. Інспектори допомогли громадянину вирішити цю проблему, після чого керманич продовжив рух.