На Рівненщині пенсіонерів пригощають домашнім хлібом

Фото - Горинь інфо

Цього тижня з ініціативи острожанки Юлії Мацик та начальниці відділу з питань молоді та спорту виконкому Острозької міської ради Анастасії Штундер  в Острозі запустили благодійний проєкт «Соціальний хліб».

Повідомляє Горинь інфо.

У понеділок, 26 жовтня, пані Юлія та пані Анастасія спільно з соціальною працівницею Вікторією Левчук відвідали острожан, які наразі не мають належної підтримки та догляду. 10 самотніх пенсіонерів та людей з інвалідністю отримали свіжу випічку та відчули увагу та піклування про себе.

"На сьогодні сотні людей різних пільгових категорій перебувають на обліку управління соціального захисту населення, кожний потребує особливої уваги. Ми допомогли 10 сім’ям, а можемо набагато більше. Спільними зусиллями сподіваємося зробити навколишній світ трохи кращим та добрішим. Я щиро вдячна людям, які вже відгукнулися на наш заклик. Упевнена, це початок доброї та багаторічної справи", – додала Анастасія Штундер. 

Опублікувавши на своїй Фб-сторінці інформацію про благодійну акцію, дівчата закликали всіх небайдужих долучитися до проєкту та допомогти зробити такі заходи постійними. Вони повідомили, що є необхідність у закупівлі продуктів для випічки, а також у доставці хліба для жителів Острожчини. Майже відразу на прохання відгукнулися небайдужі краяни. Уже надали мішок борошно та запропонували послуги доставки.

"Тим, хто надав фінансову допомогу, хто забезпечує борошном та транспортом. Ваш внесок безцінний. Наступний запік у неділю, в понеділок роздача. Дівчата, можливо хтось хоче допомогти ділом? Тоді випікайте паралельно зі мною, не обов’язково ж на заквасці, і не обов’язково хліб. Можна передати будь-які продукти харчування. Пенсіонери не відмовляться. Долучайтеся. Разом добро творити легше", – прокоментувала у Фб пані Юлія.

Для допомоги у добрих справах ви можете звертатися до Юлії Мацик за телефоном  097-976-49-49 або Анастасії Штундер – 098-643-74-21.

Читайте також