На Рівненщині перевірили, чи голові лікувальні заклади до зими

фото - Фейсбук

Лікувальні заклади чотирьох районів області перевірено на готовність до роботи в осінньо – зимовий період. Про це повідомляє Управління охорони здоров'я Рівненської облдержадміністрації

Так, для підготовки Млинівської ЦРЛ використано понад 257 тисяч грн. За ці кошти у лікарні відремонтовано харчоблок, хірургічне, кардіологічне, пологове, інфекційне та дитяче відділення. У лабораторному відділенні вікна замінено на металопластикові, перевірено систему опалення.

Завчасно розпочато ремонт у Березнівській ЦРЛ, зокрема, теплових вузлів хірургічного та акушерсько – гінекологічного корпусів.

В усіх будівлях та приміщеннях Корецької центральної райлікарні проведено поточні ремонти димових та вентиляційних каналів, покрівлі, системи опалення, водопостачання та водовідведення тощо. На підготовку до роботи в осінньо – зимовий період залучено 99 тисяч гривень, з яких четверта частина – благодійні кошти. А ще в лікарні, як і в решті лікувальних закладів, заготовляють овочі для харчування хворих у стаціонарі та консервують фрукти та овочі.

У Зарічному теж готові до зими. Тут лікарня стовідсотково забезпечена паливом. Надалі члени штабу з перевірки підготовки лікувальних закладів до роботи в осінньо – зимовий період побувають у Володимирецькій ЦРЛ.

Проілюстровано - КЗ"Зарічненська ЦРЛ".

Читайте також