На Рівненщині перевірили стан дитячих садочків (ФОТО)

http://oblrada.rv.ua

20 грудня голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук в ході робочої поїздки на Сарненщину відвідав дошкільні навчальні заклади Степанської селищної ради.

Спершу побував у дитсадку «Сонечко» села Калинівка та оглянув новий дах. Посприяти коштами на його ремонт в голови обласної ради просили ще влітку, коли він вивчав потреби освітніх закладів Сарненського району. За його сприяння заклад отримав 600 тис. грн. на умовах співфінансування. На сьогодні роботи завершилися.

У Степані Олександр Данильчук відвідав ДНЗ числом 1 «Калинка». Під час минулого візиту завідувач закладу Людмила Волошина просила голову ради допомогти придбати постіль для малечі.

У передсвяткові дні голова ради виконав обіцянку і привіз 200 комплектів постільної білизни. Так як візит відбувся напередодні свят, малеча якраз готувалася до виступу.

 

Олександр Данильчук привітав дітей з прийдешніми Різдвом та Новим Роком, побажав здоров'я, миру та цікавих дошкільних років. А також пообіцяв наступного року вирішити питання з будівництвом нового критого павільйону для прогулянок та посприяти у вирішенні інших потреб закладу. 

Читайте також