На Рівненщині підприємець, який має 7 гектарів садів, показав школярам свою роботу

У Симонові на Гощанщині ліцеїстам про свою роботу в саду розповідав підприємець з більше ніж 20-річним досвідом роботи Богдан Видюк.

Повідомили на сторінці Мощаницького ліцею у мережі.

Підприємець вирощує і продає саджанці плодових дерев та фрукти. В нього вже в роботі близько 7 гектарів землі. Пан Богдан показував свій сад, який тепер дуже гарно цвіте (персики, груші, яблуні, фундук та ін.) розповідав, як започатковував справу, як розвивав її, відповідав на запитання гостей.

Цікаво ліцеїсткам і ліцеїстам було спостерігати, як щеплюють плодові дерева та ін. Господар запрошував гостей в свій сад, коли плоди дозріватимуть. Тоді можна відпочити, придбати дешево дозрілі смачні плоди, й навіть допомогти у зборі врожаю. 

"Знайомство з підприємцями нашого краю було цікавим і корисним для старшокласників. Ми намагались показати дітям, що навіть без стартового капіталу можна започаткувати власну справу. Звісно, треба працювати напружено, творчо, не боятись експериментувати, не падати у відчай і тоді результат неодмінно буде", - повідомляють у ліцеї.

Читайте також