На Рівненщині планують виготовляти дизайнерські меблі

Фото - відкриті джерела

На околицях Рівного збудують підприємство із виробництва дизайнерських меблів. Для цього датський інвестор планує вкласти 11 млн євро та створити 1000 робочих місць. Датська швейна компанія «Хйорт Кнудсен» прийняла рішення про створення української філії в Рівненській області. 

Філія стане підрозділом Товариства «Об’єднана мода України». До нього входять аналогічні підприємства, що стабільно працюють у Львові, Почаєві, Великих Мостах і Бродах. Підприємства виробляють дизайнерській меблі, серед яких – дивани, м’які крісла тощо.

Продукція експортується в більш ніж 11 країн Європи.

Інвестор планує збудувати великий виробничий об’єкт на площах в 40 тисяч квадратних метрів. В планах – створити виробництво замкненого циклу з виготовленням продукції з доданою вартістю.

«Наша компанія – це сімейний бізнес, заснований близько 50 років тому. Спочатку виробництво , було налагоджене у Польщі. В Україні це поки 4 філії, на яких працює 1300 працівників. Ми вирішили розширюватися, з нетерпінням очікуємо на початок робіт на Рівненщині», - розповів Лаурсен Стін Леврінг.

Про це повідомили у пресслужбі Рівненської ОДА.

 

Читайте також