На Рівненщині поліція четвертий день шукає 800 тисяч гривень, які вкрали у підприємців

На Рівненщині суд обрав запобійжний захід для підозрюваних у розбійному напад на львів'ян. Троє мешканців Рівненської області 60 діб перебуватимуть під арештом без права внесення застави.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області. 

Нагадаємо, 13 липня у Дубно біля АЗС троє громадян погрожували підприємцям з Львівської області зброєю та відібрали у них 800 тисяч гривень. Після вчинення злочинних дій чоловіки сіли у авто марки «BMW X5» та втекли. 

Завдяки перехожому, який допоміг постраждалим та викликав поліцію, було оперативно організовано спецоперацію. Поліція швидко встановила марку та номери авто і передала орієнтування патрульним. Автомобіль наздогнали у обласному центрі. У районі Басового Кута втікачі залишили авто і продовжили рух пішим ходом. 

У лісовому масиві в Рівному було затримано трьох підозрюваних у розбої. Постраждалі впізнали затриманих. Ними виявились: 42-річний — з Рівненського району, 30-річний рівнянин та 28-річний житель Дубенського району.

Раніше ми писали, що речові докази - 800 тисяч гривень та пістолет - так і не знайшли. Речниця поліції Рівненщини Юлія Мозоль повідомила, що станом на ранок 16 липня кошти і зброю досі не знайшли. Правоохоронці проводять пошукові заходи.

 

Читайте також