На Рівненщині по-особливому вшанували День Прапора (ФОТО)

http://brrda.gov.ua

Представники влади, військові, активна громадськість, молодь та діти 23 серпня зібрались на площі Незалежності у Березному, аби вшанувати знаменний для кожного українця День Державного Прапора України.

Урочистості розпочалися спільним виконанням гімну України.

Голова райдержадміністрації Віталій Люшин спільно з Березнівським районним військовим комісаром, учасником антитерористичної операції Сергієм Антонюком урочисто підняли державний стяг.

Молодь та діти тримали на святі прапори, передані із зони АТО. Ці прапори розписані побажаннями, що їх залишили  бійці зі своїми підписами, серед яких і підписи березнівчан, надірвані і пошматовані війною мають свою історію, яку необхідно знати кожному, кому небайдужа доля України.

Потому у приміщенні районного Будинку дитячої та юнацької творчості відбулася зустріч голови райдержадміністрації Віталія Люшина та голови районної ради Віктора Федаса з учасниками АТО.  

На початку заходу хвилиною мовчання вшанували усіх, хто віддав життя у боротьбі за незалежність нашої держави.

«Віддаючи шану прапору, ми схиляємо голови перед подвигом мільйонів борців за свободу України. Перед усіма, хто виборював цю свободу на Майданах, перед героями-березнівчанами учасниками антитерористичної операції, що захистили і сьогодні мужньо захищають цілісність держави на сході України. Сьогодні слова «Слава Україні – Героям слава» адресовані вам. Дякую вам за жертовність і відвагу», - звернувся до присутніх голова Березнівської РДА Віталій Люшин.

Березнівський районний військовий комісар Сергій Антонюк нагородив 24 учасники антитерористичної операції відзнаками начальника Генерального штабу Збройних Сил України «Учасник АТО».

Під час зустрічі обговорено питання щодо соціального захисту, медичного та пенсійного забезпечення.

Крім того, під час зустрічі для дітей учасників АТО відбулась конкурсно-розважальна програма.

За інформацією прес-служби Березнівської РДА

Читайте також