На Рівненщині просять допомогти хлопчику зі страшним діагнозом

https://polissya.org

Родину Савицьких торкнулась біда. Вже неодноразово зверталися з проханням допомогти цій дитині, пише сайт polissya.org

Житель села Висоцьк Дубровицького району, Савицький Віктор Олександрович, 2009 року народження, близько 4-5 місяців тому потрапив в онко - гематологічне відділення Рівненської обласної дитячої лікарні. Хлопчику встановили діагноз: ідіоматична тромбоцитопанія пурпурна.

Але, нажаль тільки через 4 місяці безрезультатного лікування лікарям вдалось поставити інший діагноз.Вітя вже тривалий час лежить у лікарні. Щоб врятувати Вітюшу потрібна операція по пересадці кісткового мозку. Аналізи показали, що ніхто з рідних на донора не підходить. А це означає, операція можлива лише за кордоном. Її вартість орієнтовно 200 тисяч євро! Сума непідйомна і всіма можливими шляхами родина збирає кошти.

Навіть одна гривня небайдужих може допомогти дитині подолати хворобу і якнайшвидше повернутися в сім'ю і дитячий шкільний колектив. Вітюшка дуже мріяв піти разом зі всіма на перший дзвоник. Давайте допоможемо разом якнайшвидше повернутись йому до школи.

Молоді батьки зверталися і у Фонди, і у Міністерство охорони здоров'я, які допомагають таким діткам, проте все безрезультатно – потрібно чекати своєї черги. А на сьогоднішній день чекати поки хтось відгукнеться допомогти – немає часу, адже кожна хвилина для хлопчика дорогоцінна.

Приємно, що ще є люди, які допомагають цій родині. Родина Савицьких дуже дякує за протягнуту руку допомоги. Слід зазначити, що Висоцька школа та НВК-ліцей м. Дубровиця допомогали у зборі коштів. У сім'ї, крім Віктора, виховується ще троє дітей. Тому для Савицьких зібрати кошти самостійно нереально.

Давайте не БУДЕМО БАЙДУЖИМИ до чужого горя. Адже, ми теж люди і, не дай Бог, в кожного може статися біда. Будьмо людьми…

Карта Приватбанку тата: 5168742209729874 (Савицький Олександр Вікторович)

Контактний телефон мами: 0979272671 (Інна Віталіївна)
Контактний телефон тата: 0978728185 (Олександр Вікторович)
Всі документи можна переглянути на сайті. 

Читайте також