На Рівненщині провели семінар для ОТГ з питань впровадження проектів (ФОТО)

http://rivne.dsns.gov.ua

Рівненською ОДА спільно з експертами місцевого Центру розвитку місцевого самоврядування організовано семінар для ОТГ з питань  впровадження проектів регіонального розвитку. Повідомляє сайт Рівненської ОДА. 

Заступник голови ОДА Ігор Тимошенко у вітальному слові розповів, що для 25 ОТГ Рівненщини у 2018 році з держбюджету передбачено 62,4 млн. грн. Окрім цього, вагомим фінансовим інструментом для громад залишається Державний фонд регіонального розвитку. На сьогодні 5 проектів увійшли до переліку проектів, які направлені на затвердження до Мінрегіону України.

При цьому, Ігор Тимошенко наголосив на доцільності спрямування фінансових ресурсів на проекти, які в першу чергу забезпечують сталий розвиток територіальних громад та підвищують їх конкурентоспроможність.

Тим часом, об’єднаним територіальним громадам залишилось менше 2-х місяців на підготовку проектних заявок, що будуть реалізовані за кошти інфраструктурної субвенції.

На семінарі були присутні близько чотирьох десятків представників об’єднаних територіальних громад: голови, проектні менеджери. Представникам громад роз’яснено умови і терміни подання проектних заявок на інфраструктурну субвенцію.

Завершився захід відео нарадою з Мінрегіоном України.

Читайте також