На Рівненщині провели тендер на будівництво навчально-виховного комплексу

http://verhovenstvo.com

18 вересня 2018 року Департамент з питань будівництва та архітектури Рівненської облдержадміністрації провів конкурс на отримання послуг будівництва навчально-виховного комплексу в с. Борбин Млинівського району Рівненської обл. через систему електронних закупівель «Prozorro». За результатами було акцептовано пропозицію ТОВ «Луцьккомунбуд» з сумою закупівлі майже 110 млн гривень. Про це пише сайт Верховенство права. 

Всього в аукціоні брали участь 5 компанії - ТОВ «Луцьккомунбуд», ТОВ «Опорядрембуд», ТОВ «Прогрес Девелопмент Компані», ПВКФ «Фіалка» і ВКФ «Олбі».

За результатами конкурсу було укладено договір на отримання послуг будівництва навчально-виховного комплексу в с. Борбин Млинівського району Рівненської обл. з ТОВ «Луцьккомунбуд» на суму 110 090 000 грн.

Також, за допомогою аналітичної платформи «YouControl», Громадської організації «Верховенство права» вдалося з'ясувати, що переможець торгів - ТОВ «Луцьккомунбуд», створено в січні 2012 року зі статутним капіталом 1 000,00 гривень. Засновниками підприємства значаться Ігор та Ірина Швець. Підприємство почало приймати участь в закупівлях з жовтня 2015 року.

Вищевказаний аукціон пройшов без видимих ??порушень, проте так буває далеко не завжди, і в разі, якщо Ви все ж зіткнулися з дискримінацією або порушеннями прав, закликаємо повідомляти про такі факти в Громадську організацію «Верховенство права» на електронну пошту http://verhovenstvo.com/contacts

Читайте також