На Рівненщині ремонтують дорогу, якою щодня возять дітей до ліцею

Фото - Рівненська ОДА

У селі Велике поле, що у Березнівському районі, ремонтують 9 км дороги. Про це повідомляє Рівненська ОДА.

«До нас вже давно зверталися місцеві мешканці, щоб відремонтували саме цю дорогу, - зазначає голова Березнівської РДА Олег Піщанський. - Щодня по ній везуть дітей до Кам’янського ліцею, який є опорним у районі. Також по асфальтованій рівній дорозі буде зручно їхати швидкій – не буде вибоїн, авто не кидатиме у сторони, не трясе. Об’єкт  великий, на ремонт спрямували 50 мільйонів субвенції з держбюджету. Будівництво дороги контролюю особисто».

Дана дорога буде завершена однією з перших в області, решта об’єктів чекають на завершення тендеру, зазначає заступниця голови Рівненської ОДА Людмила Шатковська.

«Дорога вкрай необхідна як для надання вчасної медичної допомоги, безпечного підвозу дітей, а також жителів, які працюють за межами населених пунктів», - зазначає голова села Велике поле Зоя Толочик.

Загалом у 2020 році в рамках президентської програми «Велике будівництво» в області відновлюють 73 км дорожнього полотна. На це з держбюджету спрямували понад 527 мільйонів.

"Передусім, ми ремонтуємо найгірші ділянки доріг, які пролягають до важливих соціальних закладів. Це школи, стадіони, садочки, лікарні, амбулаторії, приймальні відділення тощо. У цьому і полягає принцип маршрутизації", - наголошує Людмила Шатковська.

Читайте також