На Рівненщині розмитнили майже 10 тис. автівок

фото ілюстративне

Майже 10 тисяч автівок з-за кордону  зареєстрували сервісні центри МВС Рівненщини за пільговий період розмитнення “євроблях”

Більше 21 тисячі послуг з реєстрації та перереєстрації транспортних засобів надали сервісні центри МВС в Рівненській області за пільговий період розмитнення автівок на іноземних номерах.  До прикладу, за аналогічний період 2017-2018 років таких операцій ТСЦ МВС Рівненщини здійснили 11 тисяч.

За три пільгові місяці територіальні сервісні центри МВС в Рівненській області зареєстрували 9 тисяч 800 автівок ввезених з-за кордону. З 25 листопада 2018 року по 22 лютого цьогоріч   6535 автівок зареєстровано у сервісному центрі МВС Рівного, 1656 - у ТСЦ МВС міста Дубно, 1128 -  у територіальному сервісному центрі м. Сарни  та лише 472 автівки  - у Володимирецькому територіальному сервісному центрі МВС.

Окрім цього, за послуги надані під час реєстрації  транспортних засобів, за три пільгові місяці  місцеві бюджети отримали близько 3 мільйонів гривень.

Зауважимо, що нині сервісні центри МВС Рівненщини  ще продовжують реєструвати автівки ввезені з-за кордону у пільговий період, адже митниця приймала  22 лютого  декларації від власників таких транспортних засобів до 12 ночі. 

Нагадуємо, що  авто  після митного оформлення можна зареєструвати у сервісних центрах МВС протягом 10 днів, а у разі виникнення поважної причини, особа може і пізніше зареєструвати авто. 

Повідомляє прес-служба РСЦ МВС в Рівненській області

Читайте також