На Рівненщині розслідують загибель працівника автомийки під час ракетного удару по Сарнах

На Рівненщині співробітники Управління Держпраці розслідують загибель працівника автомийки у Сарнах внаслідок ракетного удару.

Нагадаємо, 25 червня вороги завдали ракетних ударів по Сарнах. Влучили у станцію техобслуговування та автомобільну мийку. Внаслідок атаки загинули 4 людини.

В Управлінні Держпраці у Рівненській області утворено комісію із спеціального розслідування нещасного випадку із смертельним наслідком, що стався у приміщенні автомийки внаслідок ракетного удару по м.Сарни. Автомийник помер 05.08.2022. Комісію утворено на підставі заяви дружини потерпілого.

Щодо інших жертв військової агресії, то комісії Управління вже завершили три розслідування нещасних випадків, що сталися 25.06.2022 в результаті ракетного удару по м.Сарни на території СТО «Технолог» та в приміщеннях комплексів технічного обслуговування автотранспортних засобів ТОВ «ТРАК СЕРВІС САРНИ» та ТОВ «САРНИ ТРАК СЕРВІС».

За результатами розслідувань комісії встановили, що нещасні випадки пов’язані з виробництвом і сталися внаслідок соціального конфлікту (оголошена та неоголошена війна), а саме: в порушення законів та звичаїв війни, ймовірно з території Республіки Білорусь нанесено ракетні удари по цивільних об’єктах, що розміщені на території міста Сарни Рівненської області.