На Рівненщині спіймали молодика, який викрадав у односельчан транспорт

Фото - Національна поліція Рівненської області

На Рівненщині у селі Вітковичі Березнівського району поліція спіймала місцевого мешканця, який викрав два транспортних засоби у своїх односельчан.

Раніше ми повідомляли про угон автомобіля молодиком із села Вітковичі та про деталі ситуації зі слів місцевих мешканців. У поліції розповіли деталі злочинів, вчинених у населеному пункті.

За інформацією правоохоронних органів, 29-річний житель села Вітковичі звернувся до поліції 19 квітня із повідомленням про зникнення транспортного засобу. Слідчо-оперативна група встановила, що невідома особа вночі із незамкненого гаража викрала мотоцикл «Viper».

А вже через три дні, 22 квітня, поліцейські отримали заяву від іще одного місцевого жителя. 61-річний чоловік припаркував автомобіль «ВАЗ 21214» на узбіччі поблизу будинку сина, до якого приїхав. Залишивши ключі в замку запалювання, власник авто не виявив його вже через дві години.

Поліцейські оперативно відшукали авто, яке було залишене у лісовому масиві села Князівка.

У результаті проведених розшукових заходів і слідчих дій оперативники вийшли на слід зловмисника, яким виявився 20-річний житель Віткович. Викрадений мотоцикл поліцейські виявили у підсобному приміщенні неподалік його місця проживання. Від будь-яких пояснень і показань він  відмовляється.

За скоєне підозрюваному загрожує позбавлення волі від п’яти до восьми років.

Читайте також