На Рівненщині святкували ювілей відкриття школи (ФОТО)

http://brrda.gov.ua

Традиційно 1 вересня розпочинається новий навчальний рік і відзначається День знань. Цьогоріч це свято стало особливим для учнів опорного закладу Кам’янська ЗОШ І-ІІІ ступенів. Адже вони відзначали не лише свято Першого дзвоника, а й 30-річчя з дня вікриття приміщення сучасної школи.

Опорний заклад, отримав вагому фінансову підтримку від держави: навчальні класи та кабінети поповнили 6 сучасних телевізорів, 7 ноутбуків, нові дошки, прилади, а математичний кабінет одержав цілий комплекс устаткування — телевізор, дев’ять ноутбуків, дошку, лінійки, лекала, транспортири.  Дітей з сіл Антонівка, Кургани, Яблунне, Велике Поле з початку занять доставлятиме до опорного закладу ще один автобус. А загалом, додав Віталій Люшин, у районний кошторис з Державного бюджету надійшло для оснащення новостворених чотирьох опорних закладів 3,5 млн. грн, а на закупівлю дидактичних матеріалів, сучасних меблів, комп’ютерного обладнання, відповідного мультимедійного контенту для початкових класів Нової української школи з обласного бюджету в районний спрямовано субвенцію в сумі 3 млн. 111 тис. 445 грн.   

Підтвердженням тих творчих традицій, які панують в опорному закладі Кам’янська ЗОШ І-ІІІ ступенів, стала виставка ужиткового мистецтва, яку представили у фойє педагогічні працівники, учні та їх батьки.

За інформацією прес-служби Березнівської РДА

Читайте також