На Рівненщині триває акція «Шкільний портфелик»

фото - Фейсбук

У Дубні триває акція «Шкільний портфелик», пише спільнота Типове Дубно.

Дубенчани можуть допомогти підготуватись діткам до школи.

Акція «Шкільний портфелик» стартувала 14 серпня і діятиме до 24 серпня аби допомогти підготувати до школи дітей, в яких немає такої можливості. Більше про акцію повідомляє її організатор, настоятель храму Вознесіння Господнього УГКЦ у м. Дубно Роман Бобесюк:

«Незабаром 1 вересня, пролунає дзвінок, який закличе діток до школи до країни знань. На жаль не всі діти мають змогу належним чином вирушити у цю мандрівку. Давайте разом підготуємо їх до нового навчального року і сформуємо їм невеличкі учнівські набори.

Згадайте це радісне відчуття з дитинства: приготування власного портфелика до школи, нові підручники, зошити та кольорові олівці.

Лишень один портфелик, щоденник, зошит, підручник, ручка, фломастер, кольорові олівці чи навіть солодощі для цих потребуючих діток, вже будуть справжнім святом!

І ви можете до цього свята причинитись!

Просимо до 24 серпня до церкви Вознесіння Господнього (вул. Митрополита Шептицького, 1а (дерев’яний храм)) приносити, у зручний для Вас час, такі речі, як: портфелі; зошити; пенали; лінійки; ручки; олівці; фарби; альбоми; пластилін; набір кольорового паперу.

Якщо у Вас є змога самим, наприклад на місці праці, зібрати шкільне приладдя з наданого переліку, будемо дуже вдячні Вам та допоможемо організувати транспортування.

Допомогти може кожен із нас!

Також можна надсилати шкільне приладдя по Новій Пошті. Склад №3, м. Дубно, Бобесюк Роман Зеновійович, 0679875404.

Ми щиро вдячні за Ваше розуміння та доброту сердець!

Пам’ятайте, допомагаючи сьогодні потребуючій дитині, ви робите свій внесок для світлого майбутнього усієї України, якою керуватимуть розумні та освічені люди».

Читайте також