На Рівненщині тривають роботи з благоустрою пішохідних доріжок

Так, станом на сьогодні продовжується капітальний ремонт перехрестя вулиці Семидубської з вулицями Мирогощанська, Сурмичі, Грушевського, який здійснює ПрАТ “Рівнеавтошляхбуд”. ТОВ “Грандмайстер УА” продовжуються роботи з капітального ремонту вулиці Сурмичі з відновленням тротуару  від мосту до вулиці Словацького.

КП “Дубноводоканал” проведено ямковий ремонт вулиць Шевченка, П.Мирного, Миру, Підборці, Берестецька, Гірницька, Цегельна. Тривають ремонтні роботи по вулиці Стара і провулку Мирогощанський. Водночас проводяться роботи з грейдерування і всипання доріг міста, які не мають твердого покриття. На сьогоднішній день прогрейдеровано вулиці М'ятинська, Гірницька, Торгова, Гостина, Сосюри, Огороднікова, Широка, Мельника, Ціолковського, Гайдара, Цегельна та провулок Пушкіна.

ТОВ “Урбанпроект” завершується виготовлення проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт тротуару з влаштуванням велодоріжки непарної сторони вул.Львівська в м.Дубно. 

ТОВ “Грандмайстер УА” проведено поточний ремонт вулиць Мостова, Замкова, Забрама, Залізнична, Семидубська, Шашкевича, Морозенка.

Планується розпочати капітальний ремонт покриття тротуару по вулицях М. Лисенка та  Пекарська.

Станом на 1 липня 2018 року  у ДП “Укрдержбудекспертиза” Рівненській області проходять державну експертизу проектно-кошторисні документації на капітальний ремонт вулиці Квітнева від буд. № 18 до вулиці Цегельна; капітальний ремонт дорожнього покриття провулку П.Мирного; капітальний ремонт дорожнього покриття вулиці Леся Курбаса (коригування); капітальний ремонт тротуару з влаштуванням велодоріжки непарної сторони вулиці Грушевського від перехрестя з вулицею Залізничною до буд.№142.

Також розпочато роботи з реалізації проекту громадського бюджету “Встановлення дитячого майданчика біля будинків по вулиці Стара 12, та вулиці Д.Галицького, 3, 5”. Проектом передбачено встановлення дитячого ігрового майданчика з 8 дитячих ігрових комплектів, 2 лавок та 2 урн для сміття.

Тривають роботи з капітального ремонту пішохідних переходів перехрестя вулиць Сурмичі, Мирогощанська, Семидубська, Грушевського. Проектом передбачено встановлення 8 світлодіодних світильників для освітлення пішохідних переходів та 14 світлодіодних світильників для вуличного освітлення перехрестя.

Дубенська міська рада

Читайте також