На Рівненщині у ДТП постраждала 4-річна дитина

Вчора, 3 грудня, на Рівненщині у місті Дубні на вулиці Львівській трапилася ДТП. Автомобіля «ВАЗ-21063», за кермом якого перебував 56-річний дубенчанин, зіткнувся з автомобілем «ВАЗ-21099», який рухався в зустрічному напрямку, за кермом якого перебував мешканець села Мильча. Поліцейські з`ясували, що винуватцем аварії був водій «ВАЗа-21063», який не вибрав безпечної швидкості руху і не врахував дорожню обстановку, внаслідок чого стався занос автомобіля на зустрічну смугу.

Внаслідок цього ДТП постраждала 4-річна дівчинка, яка їхала в автомобілі винуватця. Вона отримала тілесні ушкодження у вигляді струсу головного мозку та саден обличчя. Після надання медичної допомоги її відпустили з лікарні.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

У зв’язку з погіршенням погодних умов, працівники поліції звертаються до водіїв бути особливо уважними та обережними за кермом та неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Не перевищуйте швидкість, користуйтеся ременями безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції та правил паркування, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки та не залишайте в таких випадках авто на узбіччі. З особливою обережністю рухайтеся по мостах та естакадах, відмовтеся від ризикованих маневрувань. Не нехтуйте власною безпекою, безпекою пасажирів і пішоходів. Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, терміново викличте на допомогу правоохоронців або рятувальну службу.

Читайте також