На Рівненщині у ДТП травмувались 2 пасажири: бус злетів у кювет і зачепив дерево (ФОТО)

Вчора, у вівторок, 16 червня, близько 13 години на Рівненщині на міжнародній автотрасі «Київ-Ковель-Ягодин», ячку в народі називають "варшавка", неподалік села Дерть Рокитнівського району трапилась ДТП.

За інформацією поліцейських , що працювали на місці події, мікроавтобус марки «Mercedes-Benz Vito», за кермом якого перебував 47-річний мешканець міста Сарни, злетів у кювет та боком втаранився в придорожне дерево. У поліції кажуть, що пригода трапилась з вини водія, який під час дощу не врахував стану дорожнього покриття, а також перевищив швидкість руху.

Внаслідок ДТП травмувалися два пасажири буса: 19-річний мешканець Сарненського району отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку і перелом плечової кістки, а 60-річна жителька Сарн - забої та перелом руки. Їх швидкою спочатку доправили до Рокитнівської лікарні, де їм надали першу допомогу, після чого їх госпіталізували вже до медзакладу за місцем проживання, тобто у Сарненську ЦРЛ.

Водій в аварії не постраждав. Його освідували в лікарні на вміст алкоголю в крові - результат показав, що він був за кермом тверезим.

За цим фактом у поліції відкрили кримінальне провадження і розпочали досудове розслідування за част. 1 ст. 286 ККУ.

Про це повідомили у відділ комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також