На Рівненщині у підлітка знайшли наркотики

фото ілюстративне

У Сарнах нацгвардійці затримали неповнолітнього з підозрілою речовиною. Вперше в операції брала участь гвардійка. 

Військовослужбовці Нацгвардії у Сарнах допомогли патрульній поліції затримати 17-річного хлопця, у якого виявили речовину, зовні схожу до наркотичної.

Правоохоронцям надійшло повідомлення про те, що в одному розважальних- закладів міста знаходиться неповнолітня особа. Прибувши на місце, охоронці правопорядку дійсно побачили молодого хлопця, який поводив себе підозріло. Оглянувши його, виявили пакетик з невідомою сухою подрібненою речовиною, зовні схожою на наркотичну.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Сарненського відділку поліції.

Юнака, яким виявився житель Сарн 2001р.н., затримали і доставили у райвідділок поліції. У рамках досудового розслідування в кримінальному провадженні  за ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України («Незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту»), вилучено речовину і відправлено на експертизу. За її результатами прийматиметься відповідне процесуальне рішення.

До слова, у затриманні брала участь стажер патрульної роти Нацгвардії в Сарнах Олександра Ковальчук, яка тільки нещодавно підписала контракт та повернулася з курсу молодого бійця, який проходила у Вінниці.

«Я вперше брала участь в затриманні підозрілої особи та виявленні в неї речовини, схожої на наркотичну, - зізнається дівчина. – В пакетику був один грам речовини – на вигляд не більше. Шкода, що такі молоді люди, як цей сарненчанин, вдаються до таких дій. Провела з ним профілактичну бесіду і попросила змінити свій стиль життя. Надіюсь, він дослухається до моїх слів».

 

Читайте також