На Рівненщині урочисто відкрили ще 2 поліцейські станції (ФОТО)

https://rv.npu.gov.ua

Для мешканців Володимирецького та Радивилівського районів області до найбільшого свята в державі – Дня Незалежності України, 24 серпня додалося іще одне: в обох районах урочисто відкрили поліцейські станції. 

У селищі Володимирець розпочала свою роботу поліцейська станція на вулиці Михайла Грушевського. Тут нестимуть службу три дільничні офіцери поліції, інспектор за обігом зброї у сфері дозвільної системи та група реагування патрульної поліції, яка чергуватиме цілодобово. Усі вони обслуговуватимуть селище Володимирець та ще шість навколишніх сіл. 

Керівник Володимирецького відділення поліції Віталій Березовський подякував органам місцевої влади, які всіляко сприяли в облаштуванні станції та запевнив, що поліцейські докладатимуть максимум зусиль для забезпечення якісної та оперативної допомоги.

Не менш важливою подією стало відкриття поліцейської станції у селі Ситне Радивилівського району, на облаштування якої кошти виділила Крупецька об’єднана територіальна громада.

«Тепер мешканцям усієї громади не доведеться їхати за 17 кілометрів до районного центру аби звернутися до поліції, — зазначив начальник Радивилівського відділення поліції Володимир Коркош. — Відтепер усі поліцейські послуги надаватимуться у селі Ситне».

У приміщенні станції базуватиметься старший дільничний офіцер поліції та група реагування, яка патрулюватиме територію.

«Бути поліцейському ближче до людей — це ще один крок у реформі поліції, відтак у становленні та процвітанні нашої країни», — підкреслив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Людвіг Файт.

На завершення урочистостей з нагоди Дня Незалежності та, звісно, відкриття поліцейської станції, присутнім подарували святковий концерт.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також