На Рівненщині в ДТП загинула пасажирка автомобіля

Смертельна автопригода сталася сьогодні, 20 грудня о 03:40 поблизу АЗС на вулиці Рівненська районного центру.

Поліцейські встановили, що водій автомобіля «Mazda 6», 38-річний костопільчанин на круговому перехресті доріг не впорався з керуванням, в результаті чого допустив бокове перекидання автомобіля. 

Водія каретою «швидкої» доставили до лікарні. У нього медики попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму, забої, струс головного мозку та госпіталізували в реанімаційне відділення Костопільської центральної районної лікарні. 

В салоні легковика також перебувала пасажирка – 27-річна місцева жителька. Вона отримала травми, несумісні з життям та померла на місці події.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого слідчим слідчого управління розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Транспортний засіб вилучили та помістили на територію Костопільського відділу поліції.

У керманича відібрали зразки крові на предмет визначення сп’яніння. Відомо, що чоловік впродовж року притягався до адміністративної відповідальності за керування автомобілем напідпитку, без документів та за перевищення швидкості.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також