На Рівненщині в останню дорогу провели п`ятьох бійців

На Рівненщині в останню дорогу провели п'ятьох захисників.

Про це повідомили в Рівненській ОДА.

Рівненська громада провела в останню земну дорогу двох воїнів - Євгена Меламеда й Івана Барановського; Мізоцька віддала шану Герою Миколі Іванову; в Острозькій громаді відбувся чин поховання Святослава Плескача; на Володимиреччині попрощалися з Володимиром Хомичем.

Євген Меламед народився 7 жовтня 1977 року в місті Сєвєродонецьк Луганської області. Навчався в медичному училищі, здобув вищу освіту за спеціальністю "анестезіолог" у Луганському медуніверситеті. Далі чоловік працював у Рівненському обласному клінічному лікувально-діагностичному центрі імені В. Поліщука й у Залізничній лікарні. 21 березня минулого року Євген був мобілізований. Служив на Донеччині, Харківщині. На жаль, 25 травня цьогоріч він помер у лікарні. Овдовіла дружина, а без тата лишилася 7-річна донечка. Євгена поховали на кладовищі «Нове» в Рівному.

Іван Барановський народився 6 січня 1979 року в селі Морочне колишнього Зарічненського, а нині - Вараського району. Після навчання у школі Герой вступив до Володимирецького технічного училища за спеціальністю "електромонтер". У 1997-1998 роках проходив строкову службу, у цивільному житті працював на будівництві. 15 липня 2022 року Іван був мобілізований, служив кулеметником. На жаль, захисник загинув на Донеччині. Поховали його в рідному селі Морочне.

Мізоцька громада віддала шану Герою Миколі Іванову. Чоловік народився 31 березня 1970 року, проживав у селищі Мізоч. На жаль, воїн загинув 26 травня 2024 року на Харківщині.

В Острозькій громаді відбувся чин поховання захисника Святослава Плескача. Чоловік, 1980 року народження, житель села Хорів. На жаль, Герой загинув 25 травня 2024 року від отриманих унаслідок мінометного обстрілу поранень у Харківській області. Чоловікові назавжди - 44 роки.

На Володимиреччині попрощалися з померлим стрільцем Володимиром Хомичем. Захисник, 1985 року народження, проживав у селі Воронки.

Читайте також