На Рівненщині відбувся фестиваль здорового способу життя

http://oblrada.rv.ua

Працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної провели фестиваль здорового способу життя у комунальному закладі «Вільгірський навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Бугринської сільської ради. 

Захід відбувся за участі заступника голови Бугринської ОТГ Івана Гавлитюка.

Учасники, сформувавшись у команди, перетворили змагання на справжнє свято, сповнене спортивним азартом та завзяттям. Для визначення найкращої команди учні взяли участь в естафетах, під час яких вони на швидкість котили фітбольні кулі, бігали з баскетбольними м’ячами та з тенісними ракетками, вправлялися з футбольними м’ячами, і по черзі накидали кільця на конуси.

Завдання були не складні, тому всі команди легко впоралися з проходженням естафет.

Однак переможцем стала команда під назвою «Олімпія». Друге місце посіли школярі, котрі назвалися «Соколята», а команді «Лідери» вдалося зайняти третє місце на п’єдесталі.

По завершенні естафет відбулася церемонія нагородження переможців та призерів. Всі вони були відзначені дипломами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами Відділення Національного олімпійського комітету в Рівненській області.

Після нагородження команд, гості вручили директору Вільгірської ЗОШ кубок, диплом та призи за перше місце в обласному конкурсі «Олімпійський куточок - 2018». 

За інформацією прес-служби Рівненської облради

Читайте також