На Рівненщині відтепер можна урочисто відсвяткувати ювілей весілля (ФОТО)

фото - Фейсбук

Ювілейне весілля - нова послуга Березнівського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Рівненській області, повідомляє спільнота Березнівського РАЦСу.

27 жовтня 2018 року, працівниками відділу було проведено урочисте свято ювілейного весілля - 45 років спільного сімейного життя, сім”ї Гонти Сергія Дмитровича та Надії Калениківни.

Участь в проведенні святкового обряду взяли діти, внуки та правнуки ювілярів. В день ювілейного весілля подружжя поновило шлюбні обіцянки, станцювали весільний вальс та ще раз пережили відчуття, які були багато-багато років тому. 

Люди, що розділяли чашу радощів і смутку протягом стількох десятиліть, завдяки мудрості не дозволили життєвим штормам зруйнувати їх сімейний кораблик і цим зробили свою любов вічною, як небо над головою. Спокійний колір небес затишного моря відображає коштовний камінь сапфір. Крім того, він символізує міцне здоров’я, яке знадобиться подружжю, щоб майбутні роки щастя не захмарювалися нічим, чого ми і щиро бажаємо нашим ювілярам. Працівники відділу побажали зустрітися ще й на золоте та діамантове весілля, привітали подружжя дипломом ювілярів та цінними подарунками.

Читайте також