На Рівненщині викрили три підпільні цехи з виробництва антисептиків

На Рівненщині у результаті обшуків виявлено більше 11 тисяч літрів фальсифікованих антисептиків. Вартість рідини сягає понад 1,5 мільйона гривень. Також було виявлено приладдя для виготовлення саморобних дезінфекторів.

Співробітники кіберполіції спільно зі слідчими поліції Рівненщини викрили групу осіб, які виготовляли та реалізовували фальсифіковані засоби захисту.

Під час слідства було встановлено, що у Рівному та Костополі було обладнано три цехи із виробництва антисептичних засобів. Товари збували з допомогою оголошень на відповідних сайтах і сторінках у соцмережах. У приміщеннях було знайдено обладнання, з допомогою якого порушники могли виготовляти одноразові захисні маски.

Наразі поліцейські встановили причетність 5 осіб до протиправної діяльності. За результатами обшуків було вилучено більше 11 тисяч літрів рідини, техніку, тару різного розміру та підроблені сертифікати якості.

Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Все коло причетних до злочину осіб – встановлюється.  

 

Читайте також