На Рівненщині визначили найкращі садочки області

В обласному управлінні освіти назвали найкращі садочки області

В обласному управлінні освіти підвели підсумки конкурсу «Кращий дошкільний навчальний заклад» у номінаціях «ДНЗ сільської місцевості» та «міський ДНЗ».

Кращими у сільській місцевості стали: Дошкільний навчальний закладу селі Антонівка Володимирецького району (1 місце); Смизький ДНЗ Смизької селищної ради Дубенського району (2 місце); Глинський НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Здолбунівської районної ради (3 місце).

Перемогу серед міських закладів вибороли: Заклад дошкільної освіти №40 Рівненської міської ради (1 місце); ДНЗ №1 Дубровицької міської ради (2 місце); ДНЗ №12 Вараської міської ради (3 місце).

«Рівненщина має найвищий показник народжуваності. І збільшення місць у довкіллі залишається незмінним пріоритетом для усіх місцевих органів влади. Тільки цього річ було створено близько 500 додаткових місць. Відрадно, що у нашій області не тільки зростає охоплення дошкільною освітою, а й на високому рівні здійснюються освітні та виховні процеси в усіх 535 закладах», – зауважив начальник обласного управління освіти і науки Григорій Таргонський.

Керівники найкращих дошкільних закладів розповіли про впровадження нових ідей та задумів у своїх садочках, зокрема говорили про оздоровлення, харчування, нові методики, стем-освіту та інклюзію.

По завершенню дискусії очільник освіти нагородив завідуючих дипломами та цінними подарунками та побажав переможцям, щоб їхні заклади завжди були позитивними, адже з самого малку діти повинні виховуватися не тільки в комфорті, а й у любові.

Прес-служба управління освіти і науки Рівненської ОДА

Читайте також