На Рівненщині вже почали святкувати День Незалежності (ФОТО)

http://oblrada.rv.ua

22 серпня напередодні відзначення Дня прапора України та Дня Незалежності України у селі Зоря Рівненського району відбулися урочисті заходи.

Привітати краян завітали перший заступник голови Рівненської обласної ради Сергій Свисталюк, голова Рівненської РДА Володимир Пилипчук, його перший заступник Сергій Подолін та перший заступник голови Рівненської районної ради Микола Сальчук.

Перш за все усі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих героїв, що воювали на Сході України.

Вітаючи краян з величними державними святами Сергій Свисталюк відзначив:

«З кожним роком розумієш, що День незалежності – це не тільки державне свято, але і свято особисто кожного з нас. На жаль, за 70 років ніхто не очікував, що прийде час і ми будемо мати у своїх родинах, серед своїх знайомих та близьких друзів ветеранів війни тепер вже на Сході України. 

Але я свято вірю в те, що перемога буде однозначно на нами. І знаю достеменно, що Україна з часом стане великою європейською державою, яка буде мати повне право на весь голос сказати в світі, що ми є достойна нація українців, які гордяться не тільки своїми нащадками, але й має достойне теперішнє і гарне майбутнє».

Святкування продовжилося урочистою церемонією нагородження з нагоди відзначення 27-річниці незалежності України. Перший заступник голови обласної ради вручив Почесні грамоти та Подяки Рівненської обласної ради кращим працівникам районних організацій та установ.

По закінченню урочистої частини на сцені місцевого Будинку культури виступили кращі художні колективи Рівненського району, які подарували для усіх присутніх приємні емоції та святковий настрій.

За інформацією прес-служби Рівненської облради

Читайте також