На Рівненщині заарештували чоловіка, якого звинувачують у збуті наркотиків

фото ілюстративне

25-річного жителя Костопільщини, якого підозрюють у збуті психотропних речовин, взято під варту

Костопільським районним судом 10.09.2018 задоволено клопотання органу досудового розслідування, погоджене із прокурором, та застосовано до жителя Костопільщини запобіжний захід у виді тримання під вартою із можливістю внесення застави.

Костопільським відділом Здолбунівської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактами незаконного збуту психотропних речовин жителем Костопільщини. У зв’язку із здійсненням злочинної діяльності останнього затримано у порядку, передбаченому ст. 208 КПК України, та повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 307 КК України (незаконний збут психотропної речовини) і ч.2 ст. 307 КК України (незаконний збут психотропної речовини, вчинений повторно).

Досудовим розслідуванням встановлено, що костопільчанин, всупереч вимогам Законів України «Про наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори», «Про заходи протидії незаконному обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів та зловживання ними», діючи з корисливих мотивів, неодноразово збував психотропну речовину – метамфетамін.

Суд, неупереджено вивчивши доводи сторони обвинувачення, визнав їх обґрунтованими та задовільнив клопотання про застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Триває досудове розслідування.

 

Довідково: санкція ч.2 ст.307 КК України передбачає покарання у виді позбавленням волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Повідомляє прокурор Костопільського відділу

Здолбунівської місцевої прокуратури

Лілія Шеремет

Читайте також