На Рівненщині запрацював оновлений сервісний центр МВС (ФОТО)

http://www.rv.gov.ua

У місті Сарни запрацював оновлений сервісний центр МВС. Це четвертий центр нового зразка в Рівненській області. Повідомляє сайт Рівненської ОДА. 

Незалежно від місця реєстрації у новому центрі можна буде швидко та комфортно замінити й отримати посвідчення водія, зареєструвати та перереєструвати авто, а також отримати інші послуги сервісних центрів МВС.

Послуги в сервісному центрі МВС в м.Сарни надаватимуть 7 адміністраторів, 2 з них отримали роботу за результатами стажування, що рік тривало по всій країні.

Центр оснащений електронною чергою, інформаційним боксом, планшетом для оцінки якості обслуговування та веб-камерою, що дозволить переглядати завантаженість центру в режимі реального часу.

В новому сервісному центрі МВС є дитячий куточок, полиця для буккросингу, безкоштовний Wi-Fi для відвідувачів, передбачені зручності для інвалідів, смс-повідомлення про готовність документів.

Сервісні центри МВС постійно на зв’язку: консультуйтеся за телефоном (0362) 67-02-07 або на офіційній сторінці в Фейсбук.

Слідкувати за новинами сервісних центрів МВС можна на сайті Головного сервісного центру МВС.

Читайте також