На Рівненщині запрацював ще один навчально-практичний центр

Першу чергу навчально-практичного центру слюсарного напрямку 24 грудня відкрили у ДПТНЗ «Острозьке вище професійне училище». Це вже 17 навчально-практичний центр на Рівненщині.

Центр розмістився у 20 відремонтованих приміщеннях освітнього закладу. Тут підготували пункт технічного обслуговування, лабораторії будови сільськогосподарських машин та технічного обслуговування автомобілів, слюсарну та токарну майстерні.

Навчально-практичний центр наповнився новим обладнанням. За кошти державного бюджету в сумі  266 000 грн придбано верстат для гнуття металу, гільйотинний, свердлильний, точильний верстати, набори інструментів для слюсарної майстерні та комплект електроінструменту.

На обладнання шиномонтажної майстерні, інструменти, матеріали, меблі, проведення ремонтних робіт використано спеціальні кошти закладу освіти у сумі 307 000 грн. Проведено реконструкцію освітлення приміщень за 654 000 грн з обласного бюджету.

Навчально-практичний центр готуватиме кваліфікованих робітників з таких професій: «Слюсар-ремонтник», «Слюсар з механоскладальних робіт», «Слюсар-інструментальник», «Слюсар з ремонту дорожньо-будівельних машин та тракторів», «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів», «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування».

 

Пресслужба управління освіти і науки

Рівненської обласної державної адміністрації

 

Читайте також