На Рівненщині засудили "кишенькову" злодійку

фото ілюстративне

З урахуванням позиції прокуратури Дубенський міськрайонний суд призначив покарання рецидивістці, яка регулярно «спустошувала» кишені місцевих жителів.

За даними досудового розслідування, зловмисниця «працювала» на території міста Дубно та спеціалізувалася на кишенькових крадіжках. Їх вона вчиняла на автостанціях, зупинках громадського транспорту та в інших громадських місцях. Жінка регулярно зазирала до чужих сумочок,  барсеток та кишень одягу у пошуках наживи. В підсумку від її дій постраждали більше 10 жителів Дубна, котрі позбулися мобільних телефонів, грошей, коштовних прикрас, а також інших цінних речей.

Варто зазначити, що жінка вже була засуджена за аналогічний промисел. Проте під час перебування на іспитовому терміні продовжила вчиняти злочини.

У судовому засіданні жінка повністю визнала свою вину, розкаялася та частково відшкодувала матеріальну шкоду потерпілим, пояснила суду що роботи не має і таким чином заробляла собі на життя.

За результатами судового розгляду матеріалів кримінального провадження суд все ж підтримав позицію сторони обвинувачення та призначив жінці покарання у виді 2 років та 2 місяців позбавлення волі, частково приєднавши до нього попереднє невідбуте покарання, що склало додатковий 1 місяць позбавлення волі.

Інформацію надав Керівник Дубенської  місцевої прокуратури Василь Мартинюк

Читайте також