На Рівненщині затримали чоловіка за збут наркотиків

фото ілюстративне

Слідчі Сарненського відділу поліції скерували до суду кримінальне провадження із обвинувальним актом відносно 32-річного жителя райцентру за збут наркотичних засобів.

Чоловік і раніше неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків. Тепер поліцейські викрили його на зберіганні амфетаміну з метою збуту в листопаді торік, а також двічі на збуті марихуани на початку цього року. Так, 15 січня сарненчанин продав два грами канабісу за 200 гривень. Правоохоронці затримали його в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та в рамках кримінального провадження повідомили про підозру. 

За результатами проведених експертиз вилучених наркотичних засобів, слідчих дій досудове розслідування у кримінальному провадженні за частинами 1 та 2 статті 307 Кримінального кодексу України слідчі закінчили та за процесуального погодження прокуратури скерували з обвинувальним актом до Сарненського міського суду. Підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років із конфіскацією майна.

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області

Читайте також