На Рівненщині завершують будівництво шляхопровода в Сарнах

http://www.rv.gov.ua

У Сарнах на вулиці Суворова завершуються будівельні роботи над важливим шляхопроводом у місті. Це єдина дорога, яка сполучає дві частини населеного пункту. Проходить він через залізничні колії.

Місце будівництва відвідали голова ОДА Олексій Муляренко, голова облради Олександр Данильчук, керівник Сарненської РДА Ярослав Яковчук. 

«Шляхопровід має велике значення не лише для міста. Щоденно через міст рухається біля 8,5 тисяч одиниць транспорту. Слід відзначити, що міст знаходиться на автомобільній дорозі міжнародного значення Городище – Рівне - Старокостянтинів. Тож його капітальний ремонт може в цілому прокращити логістику і в районі, і в нашій області», - зазначив керівник області Олексій Муляренко.

Загалом довжина шляхопроводу – 56 метрів. З боків облаштовані тротуари, є перильне металеве огородження, з однієї сторони встановлені опори для освітлення.

Як розповідає директор ТзОВ «Євро Плюс Буд» Віталій Мирець, основні роботи вже зроблені:

«На сьогодні забетонували шляхопровід, влаштована доріжка для руху пішоходів. Зараз монтуємо огородження, а також, як ви щойно побачили, заливаємо бетоном деформаційні шви. Наступний етап – асфальтування мосту, облаштування відкосів та фарбування балок».

Загалом пішохідний та автомобільний рух планують відновити з середини вересня. Остаточна здача в експлуатацію відбудеться наприкінці жовтня.

Також під час поїздки Олексій Муляренко побував на будівництві потужного спорткомплексу, що на вулиці Ярослава Мудрого. Через кілька днів оголосять тендер на відкорегований до сучасних цін проект. Після завершення процедури буде визначено підрядника, який продовжить будувати об’єкт.

Читайте також