На Рівненщині збиратимуть кошти для постраждалих в ДТП біля Сарн

В неділю, 1 липня, у місті Сарни відбудеться благодійний ярмарок на підтримку потерпілих внаслідок жахливої ДТП, яка сталася 25 червня на трасі «Київ-Ковель-Ягодин».

Сарненчани продаватимуть домашню випічку та прикраси ручної роботи. Захід розпочнеться о 10-ій годині на алеї навпроти магазину «SERP».

Кошти зібрані на ярмарку будуть передані на лікування постраждалих внаслідок ДТП людей.

У відділені анестезіології та інтенсивної терапії КЗ «Сарненська ЦРЛ» на лікуванні перебувають двоє потерпілих. Обидва хлопці не місцеві, тому їхні родичі звертаються про допомогу.

Один із потерпілих, 21-річний Федір Вареник, їхав із Київської області із рідним братом Олександром на заробітки. Олександр помер, а кохана дівчина другого просить усіх небайдужих допомогти Федору вижити. Номер картки: 5167490130913388 (отримувач: Пацук Ірина).

Подружжя Дяченків також їхали на заробітки в Польщу з Кіровоградщини. Стан Олени Дяченко оцінюють як середньої тяжкості, її життю нічого не загрожує, а от чоловік у реанімації потребує інтенсивного лікування та допомоги. Номер картки: 4149629392151569 (отримувач: Дяченко Олена Миколаївна).

Нагадаємо, в понеділок поблизу села Орлівка Сарненського району сталася ДТП, в якій загинуло четверо людей, ще семеро постраждало. Підозрюваним у скоєнні аварії є 20-річний водій «Мерседеса» на іноземній реєстрації Дмитро Бриж, якому вже обрали міру запобіжного заходу. Молодику загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі.

Тим часом, знайомі підозрюваного в соцмережах розгорнули піар-акцію на підтримку винуватця ДТП.

Читайте також