На Рівненщині жінку покарали за лупцювання чоловіка, проте не все так однозначно

На Рівненщині жінці присудили 150 годин громадських робіт за домашнє насильство над чоловіком. Той стверджував, що колишня дружина не пускала до хати та піднімала на нього руку. 

Попри це чоловік не проти помиритися із дружиною. Сама ж обвинувачена запевняє, що не все так однозначно, повідомляє ТСН

Помирити подружжя намагався староста села, проте марно. Тож конфлікт вирішували у суді. 

- Було у них нібито все добре. Я - не психолог. Але, на мою думку, у них просто пройшла любов, - каже староста села Дмитро Полюхович. 

У селі про чоловіка та жінку відгукуються добре. Олександр та Надія прожили у шлюбі 18 років, мають двох синів, та торік розлучились. А у січні чоловік заявив на дружину у поліцію. 

- Те, що вна його проганяла та не впускала до будинку. Різного роду стусани, шарпання за одяг, - каже слідча Лілія Казанчук.  

Жніку визнавала свою частково. Пояснювала, що чоловік може завдавати шкоди їй та її дітям. Мовляв, вчиняючи так, захищала себе та дітей. 

Потерпілий 47-річний Олександр каже, що не хтів, щоб все так закінчувалось. Додає, що це був вимушений крок, бо не міг потрапити до будинку, який будували разом. 

- У мене душа болить... Я тримав господарства. Я справлявся на роботі, і вдома. А мене як собаку. А якби у мене батьківської хати не було б? Куди мені йти? - говорить потерпілий 

Натомість сини подружжя 44-річну матір тиранкою не вважають. Мовляв, це батько простягав руки і до неї, і до них, а вона просто перестала терпіти. 

- Він брав маму за волося, ми не могли його відтягнути, - говорить старший син. 

За його словами, це відбувалося через ревнощі чоловіка. 

Проте ці подробиці жінка у суді, як і подавати апеляцію жінка відмовилась. Говорить, що втомилась від цих розбірок морально, та хоче, щоб колишній залишив її у спокої. 

Натомість Олександр заявляє, що стосунки із жінкою та дітьми ще мріє налагодити. 

Читайте також