На Рівненщині знову затримали чоловіків, які мали при собі наркотики (ФОТО)

https://rv.npu.gov.ua

14 серпня під час відпрацювання Рівного працівники управління протидії наркозлочинності області та сарненські поліцейські під час патрулювання вилучили у місцевих жителів «асортимент» наркотиків.

На вулиці Вишенського обласного центру у 22-річного місцевого жителя виявили два поліетиленові пакети із марихуаною, один — із первітином та два наперстки з нашаруванням наркотичної. Як з’ясували правоохоронці, відносно молодика на розгляді суду нині перебувають матеріали кримінального провадження за фактом шахрайства, а тепер йому загрожує кримінальна відповідальність за черговий злочин.

Під час патрулювання райцентру в поле зору поліцейських Сарненського відділу на вулиці Привокзальна потрапив підозрілий чоловік. Під час перевірки документів та поверхневого огляду у 41-річного сарненчаниа, раніше судимого за аналогічні злочини, виявили паперовий згорток із марихуаною та розфасований  метамфетамін.

За обома фактами незаконного зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України. Вилучені прекурсори, наркотики та предмети для їх вживання відправлені для проведення експертизи до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС, за результатами яких прийматиметься відповідне процесуальне рішення.

Крім того, наразі вирішується питання про повідомлення про підозру за незаконне зберігання наркотичних засобів 32-річному рівнянину. За результатами санкціонованого обшуку та експертизи у нього виявили психотропну речовину «метамфетамін». Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. Санкція інкримінованої йому статті передбачає обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також