На тенісних кортах Острозької академії відбувся Всеукраїнський турнір (ФОТО)

На тенісних кортах Національного університету «Острозька академія» 25 травня відбувся Всеукраїнський тенісний турнір «ОА-OPEN». Захід проводився вперше та присвячений 25-ти річчю відродження Острозької академії. Організаторами турніру були представники Братства спудеїв НаУОА, Острозького тенісного клубу та сектору у справах молоді та спорту Острозької райдержадміністрації.

За перемогу змагалося 15 учасників  із навчальних закладів України, зокрема з Острога, Києва, Харкова, Рівного, Нетішина тощо. Дівчата і хлопці змагалися між собою окремо.

Організатори турніру розповідають, що метою заходу було активізувати великий теніс та популяризувати цю гру серед молоді, а також налагодити комунікацію між студентами з різних навчальних закладів України.

Переможцями  Всеукраїнського тенісного турніру «ОА-OPEN» стали студенти із Київського вишу Богдан Куришко і Яна Зеремба.

«Особисто у мене  цей турнір викликав дуже гарне відчуття атмосфери змагань, продемонстрував серйозну підготовку організаторів, а також ввічливе ставлення до кожного гравця. Цей захід треба розвивати однозначно! Для молоді це дуже гарний шанс знайти себе у спорті. Чесно кажучи, я би ще раз приїхав до Острога із задоволенням!»,  – ділиться враженнями переможець Богдан Куришко.

Прес-служба ОА

Читайте також