На ВЛК не відправлятимуть: відзавтра у рівненському ЦНАПі військовозобов`язані зможуть оновити дані

Відзавтра у ЦНАПі Рівного чоловіки зможуть оновити свої військово-облікові дані. 

Про це розповіла заступниця директора Департаменту цифрової трансформації та забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міськради Наталія Шустик

- Центр надання адміністративних послуг, згідно із законом, з 18 травня готовий до прийому щодо надання послуги з оновлення даних. Крім центрального офісу, цей сервіс буде надаватись на наших віддалених робочих місцях: в ТРЦ "Хеппі Молл", "Злата Плаза" та на Ювілейному, - каже Наталія Шустик. 

Посадовиця додала, що завтра у ЦНАПах очікують наплив людей, проте, за її словами, дані також можна оновити у ТЦК та електронному кабінеті, який буде презентований Міноборони. 

- Будемо бачити завтра по ситуації, скільки буде людей. Ми готові. У нас для цього виокремлені робочі місця. Будемо робити максимально все для того, щоб уникнути великих черг. Станом на сьогодні у нас є чотири відокремлені місця (лише на центральному офісі), - зазначає Наталія Шустик. 

Разом з тим вона заспокоїла чоловіків: на військово-лікарську комісію їх не відправлятимуть. 

- У нас людина просто буде оновлювати дані. Необхідно буде підійти зі своїм паспортом, мобільним телефоном та ідентифікаційним кодом, - додала Наталія Шустик. 

Читайте також