На які спортивні об`єкти Рівненщини Данильчук пообіцяв виділити кошти?

http://oblrada.rv.ua

Будівництво нового спортивного майданчика та ремонт приміщення ДЮСШ – ці два питання першочергово хочуть вирішити депутати місцевої ради. Що потрібно для того, аби завершити об’єкти до кінця поточного року, представники громади розповіли голові обласної ради Олександрові Данильчуку.

Клесівська об'єднана територіальна громада – одна з найбільших на Рівненщині. Тут успішно функціонує дитячо-юнацька спортивна школа, яка виховує чемпіонів і проводить змагання міжнародного рівня. Однак будівля, в якій тренуються спортсмени, потребує ремонту. За словами заступниці голови Клесівської ОТГ Тетяни Коханевич, на поточний ремонт приміщення спортшколи в  селищному бюджеті передбачили 300 тис.грн. Завдяки батькам та благодійникам внутрішні роботи вони майже завершили. А от щоб відремонтувати фасад будівлі ДЮСШ, не вистачає ще 200 тис.грн. Відтак місцева влада сподівається на дотацію з бюджету області.

Голова обласної ради Олександр Данильчук пообіцяв, що спільно з обласною державною адміністрацією та депутатами, розглянуть можливість виділення цих коштів в процесі  затвердження змін до обласного бюджету. Нагадаємо, відповідний проект рішення готується на наступну сесію обласної ради, яка відбудеться 7 вересня.

Тому є надія, що клесівська громада встигне завершити ремонтні роботи в ДЮСШ до кінця поточного року і гідно проведе міжнародний турнір з греко-римської та вільної боротьби, який має відбутися в лютому 2019-го.

Другий об’єкт, будівництво якого має розпочатися найближчим часом, – мініфутбольне поле зі штучним покриттям на території Клесівської ЗОШ І – ІІІ ст.-ліцей. Як розповів голова Клесівської ОТГ Василь Гриник, з обласного бюджету вже виділено на цей об’єкт 1 млн.грн., ще 482,6 тис.грн. передбачили в селищному. У зв’язку зі зростанням заробітних плат, проект потребує коригування і перебуває у департаменті з питань будівництва та архітектури.  

Зі свого боку, голова обласної ради Олександр Данильчук пообіцяв тримати це питання під контролем, аби вже цієї осені місцеві школярі змогли влаштовувати змагання на сучасному футбольному полі.

За інформацією прес-служби Рівненської ОДА

Читайте також