Накрутка лайків в Інстаграм: Огляд найпопулярніших сервісів

Чим більше у вас вподобань, тим популярніший ваш контент і тим більша ймовірність, що його побачать інші користувачі Інстаграм. Це викликає довіру та впевненість у людей, які переглядають ваш аккаунт. Збільшення кількості вподобань ваших дописів може допомогти вам залучити спонсорів або співпрацювати з ними. Це також може розширити ваше охоплення і познайомити з вашим бізнесом нових потенційних клієнтів або підписників. Ви можете швидко досягти бажаного результату вже через кілька місяців без зайвих хвилювань та забути про етап "розкачування" аудиторії.

Накрутити лайки в Інстаграмі: чому це популярно?

Накрутити лайки в Інстаграмі — це найкращий спосіб, щоб швидко збільшити свою присутність у соціальних мережах, отримати більше впізнаваності, більше підписників і, зрештою, більше конверсій. Чим більше вподобань отримає фото або відео, тим вищий шанс потрапити на сторінку для ознайомлення, що відкриє вам доступ до мільйонів нових глядачів.

Лайки також слугують соціальним доказом для глядачів, які бачать ваш контент. Коли фотографія отримує велику кількість вподобань, вони з більшою ймовірністю будуть далі цікавитися вашою сторінкою. А ще існує теорія "Лайку" за якою середньостатистичний користувач Інстаграм ставить своє вподобання на "залайканий допис". Купівля вподобань — хороший спосіб каталізувати цю взаємодію, підвищуючи органічну залученість, на яку здатен ваш контент протягом усього існування.

Де можна купити лайки в Інстаграм

Єдина інформація, яка буде потрібна сервісу — це ім'я користувача та вказівки щодо того, яке фото чи відео ви хочете залайкати. Будь-яка конфіденційна інформація, на кшталт пароля, або сумнівні посилання на чорні сайти з проханням пройти приватну ідентифікацію — не допустимі. Остерігайтеся компаній, які пропонують замовити накрутку через бартер або користуються рекламними лозунгами на кшталт "10 грн за 100 лайків". Накрутка лайків на ваших дописах або рілс не може коштувати супер дешево, це потрібно зрозуміти, щоб не потрапити на шахраїв. Все, що вам потрібно це користуватись надійними та перевіреними ресурсами. Давайте переглянемо найпопулярніші сервіси, де можна купити лайки Інстаграм та отримати якісну, професійну накрутку, яка допоможе розвитку і просуванню сторінок в соц. мережах. 

LikesID.com

Сайт LikesID.com — це надійний і ефективний сервіс, з поліпшення показників соціальних мереж: швидко збільшить кількість підписників, лайків, тощо. Всім клієнтам сайту надаються послуги найвищої якості. Система повністю безпечна для користувача. Ця платформа — правильний вибір, щоб заощадити час і отримати потік лайків для вашого акаунту в Інстаграм.

Переваги:

  • Замовлення виконуються автоматично протягом 2-5 хвилин.

  • Можна замовити накрутку для будь-яких загальнодоступних акаунтів або публікацій

  • Користувачі можуть отримати багато різноманітних знижок та акцій.

LikesAround.com 

Сайт LikesAround.com — це якісний сервіс, зі збільшення активності в соціальних мережах. Він також пропонує клієнтам якісні послуги та безпечні стратегії для просування в соціальних медіа. LikesAround використовує передові алгоритми Інстаграм для покращення користувацького досвіду, через що є безпечним та надійним порталом.

Переваги:

  • Є можливість швидко розподіляти один пакет лайків між різними публікаціями.

  • Доступні невеликі та дешеві пакети.

SocialsGrow.com 

SocialsGrow — спеціалізується на збільшенні активності та зростанні аудиторії в соціальних мережах. Тут ви знайдете дешеві та якісні лайки в IG. Замовивши послуги в цьому сервісі, користувачі можуть показати високу активність на фотографіях в Інстаграм для потенційних інвесторів. Загалом, SocialsGrow є хорошою платформою для збільшення присутності в соціальних мережах на декількох профілях.

Переваги: 

  • Є можливість зробити індивідуальне замовлення.

  • Можна купити лайки Інстаграм в Україні по доступним цінам. 

  • Швидке обслуговування клієнтів.

  • Першокласна підтримка та обслуговування клієнтів.

BuyTopLikes.com 

BuyTopLikes — надає послуги з накрутки лайків і підписників для соціальних мереж. Сервіс відомий своєю професійною командою, яка допоможе швидко вирішити будь-які питання з маркетингу і накрутки незалежно від їх складності. BuyTopLikes пропонує миттєву доставку лайків, що означає, що ви почнете отримувати лайки у своєму акаунті в Інстаграм одразу після оформлення замовлення.

Переваги: 

  • Доступні пакети для будь-якого бюджету.

  • Гарантії повернення коштів і поповнення рахунку.

  • Просте обслуговування клієнтів.

ViralGrowing.net 

ViralGrowing — пропонує ефективну та інноваційну стратегію просування в соціальних мережах. Він допомагає значно збільшити видимість вашої сторінки, підвищивши ймовірність того, що глядачі помітять його і лайкнуть. У ViralGrowing накрутити лайки дуже просто: вам потрібно вибрати пакет, а потім перейти до свого акаунта в Інстаграм. Наступним кроком буде вибір постів або відео, для яких ви хочете отримати лайки та коментарі

Переваги: 

  • Миттєве виконання замовлення та корисна служба підтримки.

  • Сервіс не використовує ботів.

  • Органічне зростання лайків.

SmmBank.ua

Smm Bank — це SMM-панель, яка пропонує комплексне рішення для ваших потреб у просуванні в соціальних мережах. Він має свої сильні сторони, проте супроводжується деякими недоліками, на які варто звернути увагу.

Переваги:

  • Доступ до різних інструментів і стратегій для просування.

  • Зручний інтерфейс для користувача. 

Недоліки:

  • Ціни можуть бути вищими, ніж у конкурентів.

  • Надання деяких послуг може відбуватися із затримками.

  • Відсутність інформації про гарантії на сайті.

  • Зустрічаються змішані відгуки від користувачів щодо ефективності сервісу, але треба детально звертати увагу на деталі скарг.

InstaGrow.com

InstaGrow — це ще один сервіс, який дозволяє купити лайки в Інстаграм. Допомагає накрутити підписників та лайки. Зазначено, що ресурс пропонує комплексний підхід розвитку облікового запису Інстаграм. 

Переваги:

  • Можливість вибору різних пакетів послуг.

  • Наявність деяких позитивних відгуків від клієнтів.

Недоліки:

  • Ціни можуть бути дещо вищими, ніж у конкурентів.

  • Відсутність деякої інформації на сайті.

  • Немає живих відгуків. 

Чи купують інфлюенсери, знаменитості та бренди підписників та лайки?

Багато компаній, бізнес, та інфлюенсери вирішують накрутити лайки Інстаграм. Хоча більшість з них працюють над органічним зростанням з часом, багато хто прагне отримати початковий поштовх для зміцнення довіри до свого профілю та його присутності. Накрутка підписників може слугувати сходинкою, що прокладає шлях до легшого органічного зростання в майбутньому.

Існує велика ймовірність того, що ваша улюблена компанія, бренд або інфлюенсер придбав послугу накрутки лайків в Інстаграмі. Це легко прослідковується, коли на нещодавно опублікованих дописах, ви можете помітити, що буквально за годину кількість зростає з космічною швидкістю, коли щойно було 100, а за хвилину вже 500. Без накрутки досягти такого результату можуть лише західні "блогери-мільйонники".

Чи дізнається хтось, що я придбав підписників?

Накрутка лайків Інстаграм в Україні розроблена з урахуванням принципу конфіденційності. Сервіси розуміють важливість вашого статусу інкогніто, коли йдеться про накрутку підписників і лайків в Інстаграм. Можете не хвилюватись, ресурси гарантують, що ніхто, крім вас, не дізнається, що ви придбали накрутку. Хоча їх задача швидко дати вам бажане, але ви потенційний постійний клієнт — тож їм не вигідно втрачати репутацію йдучи на такий безглуздий обман.

Скільки підписників ви можете придбати за один раз?

Сервіси пропонують різноманітні пакети, адаптовані до ваших потреб. Незалежно від того, чи ви тільки починаєте і потребуєте невеликого органічного поштовху(100-200 лайків з рівнозначно до кількості підписників аккаунту), чи прагнете досягти значного впливу (великі охоплення з лайками від 500-та). Існують пакети від декількох сотень до десятків тисяч лайків.

Лайки купуються одноразово чи постійно?

Накрутка лайків в Інстаграм — це, як правило, одноразова купівля. Після того, як ви вибрали і оплатили пакет, повторні платежі не стягуються. Ви маєте свободу вирішувати, чи хочете ви купувати лайки знову, і коли саме. Якщо користувачі незадоволені своїм замовленням, або їх не влаштовує кількість лайків на аккаунт вони можуть вимагати повернення коштів. На більшості сервісах, таких як LikesID стверджується, що вони повертають кошти за будь-яке не виконане замовлення.

Тепер ви знаєте як накрутити лайки в Інстаграмі, а також, що в цьому немає нічого поганого. Ця послуга привернути увагу до вашого профілю та підвищити його видимість серед інших користувачів. Замовлення оформляються швидко, сервіси також гарантують безпеку ваших даних і доступів до сторінки.

Читайте також