Відмінна альтернатива звичайним цигаркам: чому POD системи стали такими популярними?

Сьогодні значна кількість людей обирає альтернативу звичайним цигаркам – електронні пристрої для куріння. Їх називають «вейпами». Основна відмінність електронки від звичайної цигарки – у тому, що під час куріння не відбувається спалювання тютюну, відповідно, не виділяються шкідливі смоли та монооксид вуглецю. Різноманість сучасних вейпів дуже велика. Вони стали популярними завдяки своїй компактності, простоті використання та багаторазовості.

Виробники електронних цигарок не стоять на місці і постійно вдосконалюють класичні системи. Таким чином все більшої популярності набирають под системи. У даному випадку використовують так звані «PODи», а не атомайзери. Хоча, принцип роботи по суті такий же, як і в звичайних електронок: спеціальна рідина з нікотином та смаковими добавками нагрівається на перетворюється у пар.

Якими бувають POD системи?

Даний вид електронних цигарок можна розділити на два види – закриті та відкриті.

Відкриті. Користувачі зазначають, що цей тип POD системи має більш плавну затяжку та дає велику кількість пару. Суттєвою перевагою також є те, що сучасний ринок пропонує велику кількість картриджів для заправки з різними смаками та рівнем нікотину. Також для цього типу системи не використовують яскравих дизайнів, що робить процес куріння менш помітним. Велика різноманітність одноразок та под-систем є у спеціалізованому інтернет-магазині https://vapebanda.com.ua.Тут же можна знайти органічні та сольові рідини для електронок.

Закриті. Використовуючи такий тип POD системи вам не доведеться турбуватись про заправку. Тут використовуються спеціальні картриджі. Які тільки один закінчився – викидаєте його і вставляєте новий. В обслуговування така система теж недорога, адже не потрібно чистити бак або ж замінювати спіралі. З недоліків – значно обмежений вибір смаків та рівня нікотину.

У чому переваги POD системи порівняно з вейпами?

«Подік» - саме так називає цю систему молодь, ідеально підійде для тих, хто вирішив перейти зі звичайних цигарок на електронні. Адже рідина, котра міститься тут, максимально нагадує сигарету та задовольняє нікотиновий голод. Основні переваги под-систем полягають у:

  1. Надійному корпусі, через що не підтікають картриджі.
  2. Функціональності. Под-системи бувають як класичні – з функціями зарядки та заміни картриджа, так і більш оснащені – з екраном, що вказує на наявний ресурс, а також із функцією регулювання потужності.
  3. Можливості регулювання дози нікотину. Для POD системи можна купувати розчини та сольовій або водній основі із різним рівнем концентрації нікотину. Доступне дозування у органічних розчинах - від 3 до 20 Мг, а у сольових, як є більш концентровані – 25 та 50 Мг.
  4. Доступності. Под-системи недорогі, та й розхідні матеріали до них мають доволі невисоку цінову політику.
  5. Портативності. Такий вид електронок легкий та зручний для щоденного носіння у кишені чи сумці.

Важливим показником при купівлі «подіка» є ємність акумулятора. У цих пристроях вони зазвичай у межах 500-1000 мАг. Щоправда, ємність батареї не надто висока для тривалої автономної роботи, але на зарядку под-системи потрібно лише 20-45 хвилин.

Відзначимо, що POD системи доволі прості в обслуговуванні. Основне, що потрібно робити це: зарядка, заміна картриджа або розчину. Рідше – заміна випарника. Це потрібно робити у випадку, якщо затяжки стали дуже жорсткими, є неприємний запах пару або ж його стало надто мало. Загалом це хороша альтернатива класичним цигаркам з меншим вмістом нікотину.

Читайте також