Народитися під знаком Діви: що ми знаємо про цих людей?

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

22 серпня в свої права вступає знак Діви, яка буде панувати на небі — і над нами — аж до 23 вересня. У зодіакальному колі він шостий за рахунком, його стихією є Земля, а планетою-управителем — Меркурій. Знаку Діви відповідає срібний колір, камені — хризоліт і олівін, квіти — соняшник і календула.

Які люди з'являються на світ під сузір'ям Діви? Які якості характеру їм властиві? Які таланти вони отримують від народження і які професії вибирають? Чим чоловіки-Діви відрізняють від прекрасних представниць знака? Про це розповідає астропсихологиня Валентина Віттрок.

Загальна характеристика

Найголовнішою якістю представників знака Діви є їх любов — точніше, пристрасть — до чистоти і порядку. Розкидані на столі папери, погано вимита підлога або недостатньо гостра "стрілка" на штанях викликають у них — буквально — фізичні страждання. Все б нічого, але прагнення до того, щоб простір навколо них був бездоганно чистим і впорядкованим, а все розкладено по поличках, часто заводить представників знака занадто далеко: вони так дошкуляють оточенню, що те називає їх "ідеальними нудними".

Дів, на відміну від інших знаків, не дратує рутинна і монотонна робота, вони, подібно до працьовитої Попелюшки, годинами можуть перебирати квасолю, відокремлюючи червону від білої. Представники знака мають аналітичний розум: ухвалюючи важливе рішення, вони легко прораховують всі "за" і "проти" і вкрай рідко помиляються. До того ж вони на рідкість дисципліновані, що робить їх справжньою знахідкою як для вже наявних, так і для потенційних роботодавців. Вони охайні і старанні, тому досить швидко роблять кар'єру і часто обіймають керівні посади. 

Діви — люди цілеспрямовані, вони домагаються свого попри все. Водночас представники знака не люблять перебувати в центрі загальної уваги, тому серед них багато так званих "сірих кардиналів" — людей, які мають великий вплив на інших, але залишаються в тіні. Діви дуже люблять комфорт, смачну їжу і почуттєві задоволення, за які платять, не економлячи, але тільки в тому разі, якщо витрати стосуються їх. Щодо інших вони часто бувають скупими до непристойності.

Професія для Діви
 

Діви знаходять себе як в фізичних, так і в інтелектуальних професіях. Вони не цураються працювати будівельниками, механіками і кухарями — як правило, представники цього знака чудово готують. Діви буквально на екстрасенсорному рівні відчувають стан організму інших людей, тому можуть бути лікарями, фармацевтами та народними цілителями. Уважність, скрупульозність і прискіпливість роблять Дів чудовими вченими — особливо в галузі точних наук, а хороша пам'ять допомагає їм вивчати іноземні мови — серед представників знака багато лінгвістів та перекладачів. Дівам також вдається досягти успіху в бізнесі і акторській майстерності — останнє особливо стосується представниць прекрасної статі.

Чоловік-Діва

Чоловіки-Діви дуже привабливі, імпозантні і елегантні — можна сказати, що це перші модники зодіаку, не дивно, що від симпатизують їм жінок буквально немає відбою. Незважаючи на це, одружуються представники знака досить пізно — років в тридцять-сорок, а іноді і зовсім залишаються холостяками. Вся справа в тому, що вони довго перебирають — всі кандидатури в дружини здаються їм негідними таких принців крові, якими вони себе вважають. Зате, зваживши всі за і проти і вирішивши пов'язати долю з конкретною жінкою, чоловік-Діва нікому її не віддасть. 

У житті чоловіка-Діви керуються не почуттями та емоціями, а розумом і логікою, тому жінкам, які мріють про романтику — серенади під балконом, мільйон яскраво-червоних троянд і пропозиції руки і серця на Ейфелевій вежі — ліпше звернути увагу на представників інших знаків. Зате чоловіки-Діви дуже практичні і відповідальні, їх обраниця ніколи ні в чому не матиме потреби — це дуже важливо для тих, хто цінує стабільність і хоче жити спокійно і розмірено. Правда, на додачу до цього дружина чоловіка-Діви отримає постійні причіпки, пов'язані з тим, що речі в шафі складені неправильним стосом, а рушники у ванній висять нерівно, але це, як кажуть, питання інше.

Жінка-Діва

Жінка-Діва — ідеал для чоловіків, які вважають, що в будинку має бути комфортно і затишно, а в кухні — витати апетитні пахощі. До того ж в шлюбі такі жінки вірні своїм чоловікам, у всякому разі, допоки вони не зважилися на розлучення, і є зразковими матерями, що присвячують життя своїм дітям. Зовні вони завжди мають бездоганний вигляд, оскільки одягаються не тільки охайно (про відірваний ґудзик і стрілку на панчосі йтися просто не може) , але і з чудовим смаком. У мистецтві складання модних образів — навіть за скромного гардеробу — їм буквально немає рівних. 

З боку жінка-Діва може здатися холодною та байдужою, але насправді це не відповідає дійсності. Представниці знака вміють кохати, але вкрай обережні у виборі партнера. Яким би не був їхній досвід особистих взаємин, вони завжди бояться, що новий знайомий зробить їм боляче, тому не кидаються йому в обійми з розгону. Спочатку вони аналізують його поведінку і навіть влаштовують перевірки, і тільки переконавшись в тому, що це саме та людина, яка їм потрібна, відповідають "так" на пропозицію руки і серця.

Пара для Діви

Найкращими супутниками Діви є такі ж, як вона, земні знаки — Телець, Козоріг і інші Діви: вони легко доходять згоди, у них спільні інтереси, вони є однодумцями як у професії, так і в житті. Непогані взаємини складаються у Дів з Левами і Скорпіонами, а ось з Рибами, Овнами і Стрільцями їм ліпше своє життя не пов'язувати — такий союз рано чи пізно закінчиться розлученням.

Читайте також