Наступного тижня Громадське радіо в Рівному проведе прямий ефір

29 та 30 березня з 12:00 до 14:00 год. у Рівному в конференц-холі ТЦ «Manhattan» (вулиця Соборна, 112, 3 поверх, зал «B») Громадське радіо проведе ефір.

Ось що пишуть про цю подію на офіційному сайті Громадського радіо:

Що хвилює рівнян та рівнянок? Громадське вважає, що кожен має право висловити свою думку і тому надає людям таку можливість. Громадське радіо вперше у Рівному і ми хочемо дізнатися більше про життя його мешканців.  Наші ефіри про найважливіші проблеми міста з представниками влади та місцевою громадою. Зокрема:

— Тарас Максименко начальник управління культури і туризму виконкому Рівненської міськради розповість про розкопки у парку Шевченка і не тільки. 

— Представники Рівненського муздрамтеатру розкажуть про нові вистави, таланових акторів та про те, як запустили продаж квитків онлайн. 

— Про незалежні рівненські ЗМІ розпитаємо головного редактора Четверта влада Володимира Торбіча. 

— Керівництво обласного управління Нацполіції — про «бурштинові» справи та розслідування нападів на громадських активістів. 

Приєднуйтесь до нас у Рівному і слухайте наживо прямі виїзні ефіри Громадського радіо 29 та 30 березня з 12:00 до 14:00 в конференц-холі, 3 поверх (зал «B»), ТЦ «Manhattan», вулиця Соборна, 112, м.Рівне. 

Ефіри проведуть ведучі Лариса Денисенко та Григорій Пирлік. Ефір відбудеться в рамках масштабного проекту «Громадське радіо у твоєму місті», в якому ми вирушаємо в поїздку по Україні, аби надати незаангажовану платформу для виступу місцевим активістам, владі та лідерам думок, а також зустрітися зі своїми слухачами.

Читайте також